Έργα

RANZO IONIO

Το  "RANZO IONIO " στη Κεφαλονιά εμπιστεύεται το Atallas Ceramica σε πλακάκια , είδη υγιεινής , αξεσουάρ .Panormos

Το ξενοδοχείο "Panormos Village " στην Μύκονο εμπιστεύεται το Atallas Ceramica σε πλακάκια , είδη υγιεινής , αξεσουάρ .


 

 
Φρουτεμπορική

Το πέμπτο κατάστημα “ Φρουτεμπορικη ” άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες μέρες στην Αγυιά Πατρών . Σε ένα χώρο πεντακοσίων τ.μ με τόσο υψηλές απαιτήσεις λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας και της μεταφοράς βαρέων εμπορευμάτων επιλέχθηκαν πλακάκια “full body “ με ειδική αντιολισθητική επιφάνεια R11. Η σειρά που κάλυπτε αυτές τις προδιαγραφές είναι η “ Pietre Miliari” από το ιταλικό εργοστάσιο La Fabbrica .

H τοποθέτηση έγινε με μίξη διαστάσεων 15x15 , 30x30 , 30x45 , 45x45 .Τα υλικά συγκόλησης είναι MAPEI  Keraflex Maxi S1 και αρμολόγηση με στόκους MAPEI Ultracolor Plus .

 

Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο Planos Beach στην Ζάκυνθο.


 

 

 

 

Ανακαίνιση Μπάνιου

Πλήρης ανακαίνηση μπάνιου σε ιδιωτική κατοικία στην Πάτρα.

Χρησιμοποιήθηκαν Ιταλικά πλακίδια μεγάλων διαστάσεων AVA , συτήματα εντοιχισμού Grohe , LaTorre και είδη υγιεινής Serel , Scarabeo . Η μόνωση , συγκόληση και αρμολόγηση των πλακιδίων έγινε με υλικά Mapei .


 

 

Κατάστημα Οπτικών - Πάτρα

Το νέο κατάστημα οπτικών "Κλαίρη Κυριακοπούλου" στο κέντρο της Πάτρας , στην οδό Κορίνθου 245 , εμπιστεύτηκε τα προιόντα μας για να δημιουργήσει το μοντέρνο " Industrial " αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες και θα χαρακτηρίσει την αγορά της πόλης .

Γρανιτοπλακάκι Ιταλίας 60x60 σε γκρι αποχρώσεις και "παιχνίδι" με κίτρινο και καφέ , δένουν αρμονικά με ξύλο και πέτρα σε ένα υπέροχο περιβάλλον.
"ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ" - Πάτρα

Μία ακόμη αλυσίδα καταστημάτων , το γνωστό "Βιεννέζικο" με είδη αρτοποιείου και όχι μόνο , εμπιστεύτηκε τα προιόντα του Atallas Ceramica.

Πλακίδια Satin 20x20 με συνδυασμό λευκό-μαύρο για το δάπεδο , πλακάκια τύπου "τούβλο" vintage για τις επενδύσεις τοίχων από τον Ισπανικό Οίκο Metropole , είδη υγιεινής , μπαταρίες Ottone Meloda , συγκολιτικά υλικά πλακιδίων Mapei .

 


Κατασκευή μπάνιου

Πλήρης κατασκευή μπάνιου στην Πάτρα.

Χρησιμοποιήθηκαν πλακίδια σειράς Orchestra-La Fabbrica , μπαταρίες OM και La Torre,εντοιχισμένα Grohe , καμπίνα Devon με επικάλυψη Clean Glass ,

λεκάνη Serel τεχνολογίας Nanotech , υλικά συγκόλησης πλακιδίων Mapei . αξεσουάρ Verdi .


 

VF Laser Clinic - Σύνταγμα,Αθήνα

Το καινούργιο στούντιο αισθητικής VF Laser Clinic στο Σύνταγμα.

Συνδυασμοί πλακιδίων Super White,Super Black 60x60.


       Κατασκευή μπάνιου

Κατασκευή μπάνιου σε μονοκατοικία στην Ζάκυνθο.

Συνδυασμός πλακιδίων της Ibero,είδη υγιεινής ,έπιπλα μπάνιου.

   

Κατασκευή μπάνιου

Κατασκευή μπάνιου με συνδυασμό πλακιδίων vintage Ibero.