Νέα

PORCELANOSA Groupo

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία με το διασημότερο εργοστάσιο πλακιδίων στον κόσμο , Porcelanosa Grupo .

Με showroom σε Λονδίνο , Παρίσι , Νέα Υόρκη και σε περισσότερες από 1000 εκθέσεις σε όλο τον κόσμο , μπορείτε πλέον να δείτε από κοντά στο κατάστημά μας τα κορυφαία υλικά και το αξεπέραστο design της Porcelanosa και Venis .


 

 

 


JACUZZI

Στο κατάστημά μας μπορείτε να προμηθευτείτε τα προιόντα Jacuzzi.

Η Jacuzzi είναι παγκοσμίως γνωστή ως ο ηγέτης και πρωτοπόρος στη δημιουργία προηγμένων προιόντων για το μπάνιο και τα Spa.FIORE Rubinetterie

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μπαταρίες του Ιταλικού εργοστασίου FIORE .

Ποιότητα Made in Italy σε τιμές εισαγωγής.


Gardenia Orchidea - Versace

Το κατάστημα Atallas Ceramica , ανακοινώνει την νέα συνεργασία  με τα διάσημε Ιταλικά εργοστάσια σχεδίασης και παραγωγής πλακιδίων Gardenia Orchidea και Versace .

 Ibero

Ακόμη ένα από τα φημισμένα Ισπανικά εργοστάσια παραγωγής πλακιδίων είναι διαθέσιμο από το κατάστημά μας .


  

La Fabbrica/AVA

Η συνεργασία της εταιρείας μας με τα Ιταλικά εργοστάσια La Fabbrica και AVA ανανεώθηκε .

Πλέον στο κατάστημά μας μπορείτε να δείτε όλες τις σειρές πλακιδίων των παραπάνω εργοστασίων , μέχρι και τα Slim Extra Size καινούργια πλακάκια της AVA .

100% Made in Italy .


 

 

Εναρξη συνεργασίας με ZEBIS έπιπλα μπάνιου

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με το γνωστό εργοστάσιο ποιοτικών επίπλων μπάνιου  Zebis .

Όλη η γκάμα του εργοστασίου είναι διαθέσιμη από το κατάστημά μας , με έπιπλα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ,υλικών και σχεδίων που θα κάνουν το μπάνιο σας να ξεχωρίζει.

 

          

Εναρξη συνεργασίας με MAPEI

Το κατάστημά μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την Ιταλική MAPEI .
Η Mapei ιδρύθηκε το 1937 στο Μιλάνο και είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος παραγωγός προϊόντων συγκόλλησης, σφραγιστικών και άλλων χημικών προϊόντων για την κατασκευαστική βιομηχανία.
Ο όμιλος σήμερα αριθμεί 71 θυγατρικές εταιρίες με 66 εγκαταστάσεις παραγωγής που λειτουργούν σε πάνω από 31 χώρες και 5 ηπείρους.

Η τεράστια ποικιλία των προιόντων της MAPEI που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων , κόλλες πλακιδίων , αρμόστοκους , σφραγιστικά και μονωτικά υλικά , διατίθεται πλέον από το κατάστημά μας σε ανταγωνιστικές τιμές και έμφαση στην ποιότητα.