Νέα

Gardenia Orchidea - Versace

Το κατάστημα Atallas Ceramica , ανακοινώνει την νέα συνεργασία  με τα διάσημε Ιταλικά εργοστάσια σχεδίασης και παραγωγής πλακιδίων Gardenia Orchidea και Versace .

 Ibero , 01-08-2016

Ακόμη ένα από τα φημισμένα Ισπανικά εργοστάσια παραγωγής πλακιδίων είναι διαθέσιμο από το κατάστημά μας .


  

La Fabbrica/AVA , 01-07-2016

Η συνεργασία της εταιρείας μας με τα Ιταλικά εργοστάσια La Fabbrica και AVA ανανεώθηκε .

Πλέον στο κατάστημά μας μπορείτε να δείτε όλες τις σειρές πλακιδίων των παραπάνω εργοστασίων , μέχρι και τα Slim Extra Size καινούργια πλακάκια της AVA .

100% Made in Italy .


 

 

Εναρξη συνεργασίας με ZEBIS έπιπλα μπάνιου - 5/02/2016

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με το γνωστό εργοστάσιο ποιοτικών επίπλων μπάνιου  Zebis .

Όλη η γκάμα του εργοστασίου είναι διαθέσιμη από το κατάστημά μας , με έπιπλα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ,υλικών και σχεδίων που θα κάνουν το μπάνιο σας να ξεχωρίζει.

 

          

Εναρξη συνεργασίας με MAPEI - 20/01/2016

Το κατάστημά μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την Ιταλική MAPEI .
Η Mapei ιδρύθηκε το 1937 στο Μιλάνο και είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος παραγωγός προϊόντων συγκόλλησης, σφραγιστικών και άλλων χημικών προϊόντων για την κατασκευαστική βιομηχανία.
Ο όμιλος σήμερα αριθμεί 71 θυγατρικές εταιρίες με 66 εγκαταστάσεις παραγωγής που λειτουργούν σε πάνω από 31 χώρες και 5 ηπείρους.

Η τεράστια ποικιλία των προιόντων της MAPEI που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων , κόλλες πλακιδίων , αρμόστοκους , σφραγιστικά και μονωτικά υλικά , διατίθεται πλέον από το κατάστημά μας σε ανταγωνιστικές τιμές και έμφαση στην ποιότητα.